Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Wij helpen je graag op weg.

Vul het bestelformulier in en binnen twee weken wordt de fiets geleverd.

De fiets inclusief onderhoud, service en uitgebreide verzekering kost € 129,95 per maand.

De bestuurder van de bezorgfiets moet minimaal 16 jaar zijn anders is de fiets namelijk niet verzekerd. Zie ook website Arbeidsinspectie 

Dit is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de bezorger, de bandenspanning en de rijstijl. Normaal gesproken kun je met een volle accu tussen de 80 en 110 km fietsen. 

Volledige laadtijd is circa 8 – 9 uur. Bij een snellader is dat circa 5 – 6 uur. 

De bezorgfiets gaat maximaal 25 km/u. Voor deze snelheid ben je niet verplicht om een helm te dragen. Toch raden we dit voor de veiligheid van de bezorgers wel aan. 

Meld je schade via https://www.fietscentrum.nl/bazz-ebikes. Binnen 2 dagen wordt er contact opgenomen voor een afspraak voor reparatie aan de zaak. 

Aan het begin van het leasecontract worden er direct 4 onderhoudsbeurten per jaar met je ingepland. De onderhoudsbeurt vind plaats bij je eigen bedrijf. Je hoeft hiervoor dus niet naar een fietsenmaker. Er wordt dan o.a. het volgende nagekeken: bandenspanning en profiel, spaken, speling in de trapas, lampen en de werking daarvan, standaard afstellen en smeren, ketting afstellen en smeren, het slot, zadel en handvaten op slijtage en comfort. 

Je krijgt vervangend vervoer wanneer je fiets gestolen of niet meer bruikbaar is. Het vervangend vervoer wordt naar je toegebracht en wanneer je fiets weer in orde is bij je omgewisseld. 

De looptijd is 24 maanden. 

Er zijn 3 opties: 

  1. Verlengen contract met een maandelijkse korting. Je krijgt een refurbished bezorgfiets. Je betaalt de volgende 24 maanden €109,95 per maand (excl. btw) voor het complete pakket.  
  2. Nieuwe bezorgfiets. Je sluit een nieuw contract af voor een gloednieuwe horecabezorgfiets.
  3. Beëindigen contract. We halen de fiets bij je op zodra het contract is afgelopen. De automatische afschrijving stopt.

De fiets blijft in eigendom van de leasemaatschappij. Na het beëindigen van het contract wordt de fiets opgehaald. Je kunt evt. wel verlengen of een nieuw contract afsluiten. 

Een E-Bike Zeker Pakket. Met het E-Bike Zeker Pakket is niet alleen schade of diefstal verzekerd, maar ook letselschade van de bestuurder van de bezorgfiets en schade aan (spullen van) derden. Het E-Bike Zeker Pakket voorkomt dat je voor onverwachte hoge kosten komt te staan. 

Je bent automatisch verzekerd tegen diefstal. Hierbij is het wel belangrijk dat je 2 originele sleutels en een proces-verbaal  kunt overleggen. 

Via deze pagina kun je je diefstal doorgeven. Wij hebben de volgende gegevens van je nodig om aangifte te doen: fietsnummer, locatie, datum en korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per diefstal een eigen risico van € 99,- in rekening. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een nieuwe bezorgfiets. Tevens hebben we 2 originele fietssleutels van je nodig.

Bij het contract hoort een unieke verzekering waarbij fiets en bezorger verzekerd zijn. Tegen de allerlaagste prijs in de markt.

  • Casco schade aan de e-bike (eigen risico € 99,-)
  • WA schade aan derden (eigen risico (€ 500,-)
  • Diefstal (geen eigen risico) op voorwaarde dat je 2 originele sleutels kunt overhandigen 
  • Ook de bezorger is verzekerd.


Hierbij is het wel belangrijk dat een ingevuld schadeformulier naar de verzekeraar gestuurd wordt.

Je kunt schade binnen 48 uur melden bij:

Fiets bekijken?

Superscherpe prijzen.
Power voor de hele dag.
Fiets en bezorger verzekerd.
Onderhoud aan de deur.

Horecabezorgfiets.nl

Disclaimer

Alle op deze website getoonde prijzen zijn excl. BTW.
Prijswijzigingen voorbehouden.

REGEL DIRECT