Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Wij helpen je graag op weg.

Vul het bestelformulier in.

Voor € 29,95 per week heb je al een bezorgfiets, inclusief onderhoud en uitgebreide verzekering. 

De bestuurder van de bezorgfiets moet minimaal 16 jaar zijn anders is de fiets namelijk niet verzekerd. Zie ook https://www.inspectieszw.nl/onderwerpen/maaltijdbezorgers

Dit is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de berijder, de bandenspanning en de rijstijl. Normaal gesproken kun je met een volle accu tussen de 80 en 110 km fietsen. 

De bezorgfiets gaat maximaal 25 km/u. Voor deze snelheid ben je niet verplicht om een helm te dragen. Toch raden we dit voor de veiligheid van de bezorgers wel aan. 

Volledige laadtijd is circa 8 – 9 uur. Bij een snellader is dat circa 5 – 6 uur. 

Neem contact op met : 085-01300250.  Fietscentrum is de partner voor pech en onderhoud.  r

Aan het begin van het leasecontract worden er direct 4 onderhoudsbeurten per jaar met je ingepland. De onderhoudsbeurt vind plaats bij je eigen bedrijf. Je hoeft hiervoor dus niet naar een fietsenmaker. Er wordt dan o.a. het volgende nagekeken: banden spanning en profiel, spaken, speling in de trapas, lampen en de werking daarvan, standaard afstellen en smeren, ketting afstellen en smeren, het slot, zadel en handvaten op slijtage en comfort. 

Je krijgt vervangend vervoer wanneer je fiets gestolen of niet meer bruikbaar is. Het vervangend vervoer wordt naar je toegebracht en wanneer je fiets weer in orde is bij je omgewisseld. 

De looptijd is 24 maanden. 

Je hebt 3 mogelijkheden: 

  1. Verlengen van het contract tegen een gereduceerd tarief
  2. Een nieuwe bezorgfiets (prijswijzigingen voorbehouden ) 
  3. Beëindiging van het contract. 

Na het leasecontract keren in principe de fietsen naar ons terug. Je hebt dan 3 mogelijkheden: 

  1. Beëindiging van het contract . 
  2. Verlengen van het contract tegen een gereduceerd tarief.
  3. Een nieuwe bezorgfiets (prijswijzigingen voorbehouden). 

Een E-Bike Zeker Pakket. Met het E-Bike Zeker Pakket is niet alleen schade of diefstal verzekerd, maar ook letselschade van de bestuurder van de bezorgfiets en schade aan (spullen van) derden. Het E-Bike Zeker Pakket voorkomt dat je voor onverwachte hoge kosten komt te staan. 

Je bent automatisch verzekerd tegen schade met een eigen risico van € 99,- per gebeurtenis. Hierbij is het wel belangrijk dat je een ingevuld schadeformulier naar de verzekeraar meestuurt. 

je kunt schade binnen 48 uur melden bij:

Je bent automatisch verzekerd tegen diefstal. Hierbij is het wel belangrijk dat je 2 originele sleutels en een proces-verbaal aan ons kunt overleggen. 

Via deze pagina kun je je diefstal doorgeven. Wij hebben de volgende gegevens van je nodig om aangifte te doen: fietsnummer, locatie, datum en korte omschrijving van het voorval. Wij brengen per diefstal een eigen risico van € 99,- in rekening. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een nieuwe bezorgfiets. Tevens hebben we 2 originele fietssleutels van je nodig.

Overtuigd?
Jouw fiets staat klaar.

Superscherpe prijzen.
Power voor de hele dag.
Fiets en bezorger verzekerd.
Onderhoud aan de deur.

Horecabezorgfiets.nl

Disclaimer

Alle op deze website getoonde prijzen zijn excl. BTW.
Prijswijzigingen voorbehouden.

REGEL DIRECT